Padažas bet kokiam garnyrui "Kiauliena su marinuotais agurkais" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Padažas bet kokiam garnyrui "Kiauliena su marinuotais agurkais"

Labai sotus ir skanus mėsos patiekalas. Jį mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Kadangi į padažą dedama agurkų, skonis labai įdomus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Padažas bet kokiam garnyrui "Kiauliena su marinuotais agurkais" Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite kubeliais, apkepkite.

Žingsnis 2

Padažas bet kokiam garnyrui "Kiauliena su marinuotais agurkais" Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Padažas bet kokiam garnyrui "Kiauliena su marinuotais agurkais" Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Padažas bet kokiam garnyrui "Kiauliena su marinuotais agurkais" Žingsnis 4
Apkepkite svogūnus ir morkas ir sudėkite į mėsą.

Žingsnis 5

Padažas bet kokiam garnyrui "Kiauliena su marinuotais agurkais" Žingsnis 5
Supjaustykite marinuotus agurkus, pakepinkite juos atskirai.

Žingsnis 6

Padažas bet kokiam garnyrui "Kiauliena su marinuotais agurkais" Žingsnis 6
Sumaišykite majonezą ir kečupą arba naudokite paruoštą kečupą, sumaišykite agurkus, mėsą su daržovėmis ir padažu, palikite troškintis 20 minučių. Pabaigoje įberkite prieskonių. Palikite 3 minutėms, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos