Publikavimo data: 2025-08-19
Padažas bet kokiam garnyrui "Kiauliena su marinuotais agurkais"
Labai sotus ir skanus mėsos patiekalas. Jį mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Kadangi į padažą dedama agurkų, skonis labai įdomus.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite kubeliais, apkepkite.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Apkepkite svogūnus ir morkas ir sudėkite į mėsą.
Žingsnis 5
Supjaustykite marinuotus agurkus, pakepinkite juos atskirai.
Žingsnis 6
Sumaišykite majonezą ir kečupą arba naudokite paruoštą kečupą, sumaišykite agurkus, mėsą su daržovėmis ir padažu, palikite troškintis 20 minučių. Pabaigoje įberkite prieskonių. Palikite 3 minutėms, kad prisitrauktų.
Kategorijos