Publikavimo data: 2024-05-26
Padažas iš burokėlių su sūriu ir lašiša
Burokėlių patiekalas gali būti ne tik skanus, bet ir puošnus. Ryški burokėlių spalva dera su žalumynais ir baltuoju sūriu, taip pat su kitomis daržovėmis ir žuvimi. Dėl to lėkštėje susidaro įdomi paletė. Tokį patiekalą tikrai norėsis paragauti kiekvienam. Virėjai galės jį paruošti per labai trumpą laiką ir be jokių sunkumų.
Žingsnis 1
Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštės dugną. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite ant burokėlių.
Žingsnis 2
Iš varškės dviem šaukštais formuokite koldūnus ir dėkite juos ant salotų. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir lengvai pagardinkite pipirais.
Kategorijos