Paprasta šurpa su dorados, sterlės ir lašišos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Paprasta šurpa su dorados, sterlės ir lašišos filė

Šurpa su dorada, sterko filė ir lašiša - nepaprastai skanus ir sotus patiekalas. Jame taip pat yra daug naudos dėl skirtingų žuvų rūšių. Doradoje yra nemažai jodo, taip pat tokių mikroelementų kaip fluoras, litis, geležis, bromas ir boras. Valgant šios žuvies mėsą išvengiama skydliaukės ligų. Sterletoje gausu naudingųjų rūgščių, pavyzdžiui, omega-3, kurios gerina smegenų veiklą ir stabilizuoja kraujotaką.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.68/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Paprasta šurpa su dorados, sterlės ir lašišos filė Žingsnis 1
Paruoškite puodą vandens ir išvirkite bulves su odele. Tada bulves atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Užvirinkite sultinį ir sudėkite visas daržoves (išskyrus bulves) bei žuvį.

Žingsnis 2

Paprasta šurpa su dorados, sterlės ir lašišos filė Žingsnis 2
Sudėkite lauro lapą, juoduosius pipirus, druską, alyvuogių aliejų ir sviestą. Kepkite 25 minutes, tada sudėkite sveikus vyšninius pomidorus ir virkite dar 10 minučių. Sudėkite bulves ir virkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos