Paprasta žiemos adzhika su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Paprasta žiemos adzhika su česnakais

Adžika yra kilusi iš Abchazijos, tačiau daugelis žmonių ją laiko prieskoniu, o ne patiekalu. Tai yra pakankamai aštrus prieskonis, sudarytas iš pastos pavidalo masės, į kurią taip pat įeina įvairios sausos žolelės, česnakai, pridedant nedidelį kiekį valgomosios druskos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
30 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.44/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Paprasta žiemos adzhika su česnakais Žingsnis 1
Paprikas pakaitomis smulkinkite trintuvu iki vientisos masės. Tarp smulkinimo ingredientų įmeskite kelias skilteles česnako. Supilkite susmulkintas daržoves į didelį dubenį.

Žingsnis 2

Paprasta žiemos adzhika su česnakais Žingsnis 2
Tada paruoštą adžiką supilkite į stiklainius ir uždenkite kaproniniais dangteliais. Nuneškite juos į šaltą vietą, tada jie nesuges. Ajika galioja apie metus, todėl paruoškite ją vasarą ir turėsite puikų patiekalą ant Naujųjų metų stalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos