Publikavimo data: 2025-08-16
Paprastas avokadų sumuštinių receptas
Pabandykite pasigaminti labai skanius traškius sumuštinius su neįkyriu česnakų aromatu ir švelniu riešutų skonio avokadu. Tai labai paprastas receptas pusryčiams, vakarienei ar švediškam stalui, kuris patiks visiems. Norėdami teisingai išsirinkti avokadą, paimkite jį į ranką ir lengvai suspauskite. Jei vaisius atšoka, vadinasi, jis prinokęs, bet jei paspaudus įdubimas neatsistato, vaisius greičiausiai yra pernokęs. Avokadą taip pat galite lengvai pakratyti: jei girdite, kaip kauliukas trakšteli, vaisius prinokęs.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Apkepkite duoną augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos ir įtrinkite česnaku. Avokadą supjaustykite griežinėliais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Avokado griežinėlius uždėkite ant duonos, pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos