Publikavimo data: 2024-06-15
Paprastas azu su marinuotais agurkais multicooker keptuvėje
Azu galite naudoti bet kokią mėsą, tradiciniuose receptuose naudojama ėriena arba jautiena, bet galite naudoti ir kiaulieną. Sūrūs agurkai suteiks patiekalui pikantiškumo, o kartu su pomidorų pasta padarys mėsą minkštą. Nepaisant to, kad iš pradžių azu buvo gaminamas katiluose, šiuolaikinėje virtuvėje ne visada įmanoma juos naudoti. Tokiu atveju į pagalbą ateis daugiafunkcinė viryklė - azu išeis minkštas, sultingas ir nereikės ilgai stovėti prie viryklės.
Žingsnis 1
Įjunkite daugiafunkcinę keptuvę kepimo režimu, į dubenį supilkite augalinį aliejų ir leiskite jam įkaisti. Kepkite mėsos gabalėlius, kol iš visų pusių apskrus. Kol mėsa kepa, supjaustykite svogūną pusžiedžiais ir siųskite jį kepti, kol taps auksinis.
Žingsnis 2
Įberkite druskos, prieskonių ir pomidorų. Užpilkite vandeniu, kad mėsa būtų apsemta skysčiu. Kai užvirs, į mėsą sudėkite tarkuotus agurkus ir uždarykite multicookerio dangtį.
Žingsnis 3
Troškinimo režimu virkite 1 valandą. Baigiant troškinti išspauskite į patiekalą česnaką ir dar 10 minučių palikite azu multicooker keptuvėje.
Kategorijos