Paprastas Cezaris su krevetėmis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Paprastas Cezaris su krevetėmis.

Cezario salotos, priešingai nei įprasta manyti, buvo išrastos jų kūrėjo, italo Cezario Kardinio, kuriam priklausė keli restoranai Meksikoje, garbei. Jos buvo sugalvotos iš to, kas liko virtuvėje, kai baigėsi beveik visi produktai. Salotas paprasta paruošti, o šiandien yra daugybė jų ruošimo variantų. Šiame recepte aptarsime paruošimo būdą su keptomis krevetėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas Cezaris su krevetėmis. Žingsnis 1
Išvirkite krevetes ir nulupkite kiautus. Pomidorus perpjaukite per pusę. Susmulkinkite duonos džiūvėsėlius mažais gabalėliais. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Paprastas Cezaris su krevetėmis. Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Į įkaitintą keptuvę sudėkite krevetes ir kepkite porą minučių.

Žingsnis 3

Paprastas Cezaris su krevetėmis. Žingsnis 3
Salotų mišinį, kruopas ir pomidorus sudėkite į gilų salotinę. Apšlakstykite padažu ir alyvuogių aliejumi. Gerai išmaišykite. Sudėkite salotas į lėkštę, sudėkite krevetes ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, vakarienė, užkandis, Cezario salotos, receptų knyga, salotos su augaliniu aliejumi

Kategorijos