Publikavimo data: 2024-10-13
Paprastas kiaulienos kepsnys su šparaginėmis pupelėmis
Kepta kiauliena su šparaginėmis pupelėmis turi daug sveikų elementų pupelių, kiaulienos ir kitų patiekalo produktų sąskaita. Subalansuotas skaidulinių medžiagų, folio rūgšties, magnio ir kalio derinys - tai geras būdas išvengti širdies priepuolių. Be to, šparaginės pupelės yra puikus diuretikas. Kiauliena yra labai daug energijos suteikianti mėsa, joje gausu riebalų ir baltymų, kurie maitina organizmą. Kiaulienoje gausu cinko, magnio ir seleno.
Žingsnis 1
Kepkite kepsnius iš abiejų pusių stambiu plaktuvu. Įtrinkite mėsą juodųjų pipirų, mėsos prieskonių ir druskos mišiniu. Šparagines pupeles sumaišykite su druska ir alyvuogių aliejumi. Sudėkite pupeles ant kepimo skardos viena eile.
Žingsnis 2
Pupeles 20 minučių pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 ℃ vidurinėje padėtyje. Išimkite, sudėkite smulkintus riešutus ir sviestą, išmaišykite ir vėl siųskite į orkaitę 15 minučių. Sumaišykite džiūvėsėlius su parmezanu.
Žingsnis 3
Apvoliokite kepsnius šiame mišinyje iš abiejų pusių. Į keptuvę įpilkite 1/3 augalinio aliejaus ir, kai ji įkais, sudėkite kepsnius. Kepkite ant didelės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Kepkite, kol kepsniai iškeps iki pusės, bet neperdžiovinkite.
Žingsnis 4
Tą patį pakartokite su likusiais kepsniais. Iškepusias pupeles sudėkite į dubenį. Sudėkite kepsnius ant to paties pergamento lakšto ir pašaukite į orkaitę 20 minučių. Patiekite kepsnius su pupelėmis.
Kategorijos