Paprastas lašinių marinavimo receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Paprastas lašinių marinavimo receptas

Sūdyti lašinius - tikras menas. Kiekviena šeimininkė turi savo sūdymo receptą. Kažkas ruošia sūrymą ir jame mirko lašinius kelias savaites, kažkas juos apvolioja druskoje ir prieskoniuose ir suvynioja į audeklą ar laikraštį. Paprasčiausias ir kartu populiariausias būdas sūdyti lašinius - apvolioti juos druskoje ir prieskoniuose ir palaikyti kelias dienas. Šis būdas nereikalauja daug laiko ir pastangų, o rezultatas jūsų nenuvils.
Gaminimo laikas
14420 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
785 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
85 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprastas lašinių marinavimo receptas Žingsnis 1
Česnaką išspauskite per specialų presą arba sutrinkite trintuvu. Prieskonius sumalkite trintuve. Atskirame dubenyje sumaišykite česnaką, visus pipirus ir 5 valgomuosius šaukštus druskos.

Žingsnis 2

Paprastas lašinių marinavimo receptas Žingsnis 2
Supjaustykite lašinius maždaug 5x5 cm dydžio gabalėliais. Keptuvės dugną išklokite česnakų ir prieskonių mišiniu. Likusiu mišiniu pabarstykite lašinių gabalėlius ir sudėkite juos į keptuvę. Likusią vietą užbarstykite rupia druska. Uždenkite puodą dangčiu ir 10 dienų laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos