Publikavimo data: 2024-05-26
Paprastas lašinių marinavimo receptas
Sūdyti lašinius - tikras menas. Kiekviena šeimininkė turi savo sūdymo receptą. Kažkas ruošia sūrymą ir jame mirko lašinius kelias savaites, kažkas juos apvolioja druskoje ir prieskoniuose ir suvynioja į audeklą ar laikraštį. Paprasčiausias ir kartu populiariausias būdas sūdyti lašinius - apvolioti juos druskoje ir prieskoniuose ir palaikyti kelias dienas. Šis būdas nereikalauja daug laiko ir pastangų, o rezultatas jūsų nenuvils.
Žingsnis 1
Česnaką išspauskite per specialų presą arba sutrinkite trintuvu. Prieskonius sumalkite trintuve. Atskirame dubenyje sumaišykite česnaką, visus pipirus ir 5 valgomuosius šaukštus druskos.
Žingsnis 2
Supjaustykite lašinius maždaug 5x5 cm dydžio gabalėliais. Keptuvės dugną išklokite česnakų ir prieskonių mišiniu. Likusiu mišiniu pabarstykite lašinių gabalėlius ir sudėkite juos į keptuvę. Likusią vietą užbarstykite rupia druska. Uždenkite puodą dangčiu ir 10 dienų laikykite šaldytuve.
Kategorijos