Publikavimo data: 2025-08-20
Paprastas mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais
Mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais yra labai įdomus ir skanus patiekalas. Veršienos ir daržovių derinys suteikia tokį subtilų skonį. Veršiena yra mažai kaloringa dietinė mėsa. Mėsoje gausu cholino, B grupės vitaminų ir mineralinių medžiagų. Šis vitaminų ir mineralų rinkinys padeda reguliuoti gliukozės kiekį kraujyje. Kopūstai vertinami dėl didelio kiekio žmogaus sveikatai naudingų medžiagų ir vitaminų, dėl jų prieinamumo ir skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą, įpilkite vandens ir virkite ryžius 10 minučių, kol jie pusiau išvirs. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite faršą, kopūstus, ryžius ir svogūnus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Paruoškite kepimo indą, patepkite alyvuogių aliejumi, paskleiskite faršą ir išlyginkite.
Žingsnis 3
Ant maltos mėsos sudėkite morkas, tada paprikas. Atskirai sumaišykite tarkuotus pomidorus, grietinę ir vandenį. Padažą supilkite ant troškinio. Dėkite į iki 190 ℃ įkaitintą orkaitę 60 minučių.
Kategorijos