Paprastas mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Paprastas mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais

Mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais yra labai įdomus ir skanus patiekalas. Veršienos ir daržovių derinys suteikia tokį subtilų skonį. Veršiena yra mažai kaloringa dietinė mėsa. Mėsoje gausu cholino, B grupės vitaminų ir mineralinių medžiagų. Šis vitaminų ir mineralų rinkinys padeda reguliuoti gliukozės kiekį kraujyje. Kopūstai vertinami dėl didelio kiekio žmogaus sveikatai naudingų medžiagų ir vitaminų, dėl jų prieinamumo ir skonio.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais Žingsnis 1
Paruoškite puodą, įpilkite vandens ir virkite ryžius 10 minučių, kol jie pusiau išvirs. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus.

Žingsnis 2

Paprastas mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite faršą, kopūstus, ryžius ir svogūnus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Paruoškite kepimo indą, patepkite alyvuogių aliejumi, paskleiskite faršą ir išlyginkite.

Žingsnis 3

Paprastas mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais Žingsnis 3
Ant maltos mėsos sudėkite morkas, tada paprikas. Atskirai sumaišykite tarkuotus pomidorus, grietinę ir vandenį. Padažą supilkite ant troškinio. Dėkite į iki 190 ℃ įkaitintą orkaitę 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos