Publikavimo data: 2024-03-25
Vištienos sriuba su ryžiais ir pomidorų pasta
Jei pietums norite pasigaminti paprastą, skanią ir aromatingą sriubą, jums tikrai patiks šis sriubos su vištiena, ryžiais ir pomidorų pasta receptas. Ši sriuba ruošiama taip pat paprastai, kaip ir visos įprastos sriubos, tačiau ji pasižymi neįprastu skoniu ir geru produktų deriniu. Sriuba yra mažai kaloringa, joje gausu baltymų ir sudėtinių angliavandenių, todėl sotumas bus jaučiamas ilgiau nei įprastai.
Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ant vidutinės ugnies, sudėkite svogūnus, morkas ir česnakus.
Žingsnis 4
Maišydami kepkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir petražoles, išmaišykite ir 3-4 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 6
Vištienos filė virkite pasūdytame vandenyje 20-25 min. po išvirimo. Sultinį perkoškite ir atvėsinkite vištieną.
Žingsnis 7
Atvėsusią vištieną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 8
Į vištienos sultinį įpilkite pomidorų keptuvę ir užvirinkite. Tada suberkite ryžius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir virkite 7-8 minutes.
Žingsnis 9
Į sriubą sudėkite vištieną, pavirkite dar kelias minutes ir nukelkite nuo ugnies. Palikite pastovėti apie 10 minučių ir patiekite.
Kategorijos