Publikavimo data: 2024-06-15
Paprastas skrebučių receptas
Klasikinio skrebučio paslaptis - tinkamai parinkta duona. Skrudinta duona nesutrūkinėja ir ilgai išlieka minkšta. Dėl iškeptos duonos struktūros lydytas sviestas ar sūris tolygiai įsigeria į skrebučius. Paprasti skrebučiai su česnaku bus sveikas užkandis. Česnakuose esantis alicinas padeda organizmui kovoti su bakterijomis ir infekcijomis. Be viso to, česnakas turi vitamino C, B grupės, kalio ir kalcio.
Žingsnis 1
Paruoškite duonos riekes. Vieną kiekvienos duonos riekės pusę šepetėliu įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir šlakeliu alyvuogių aliejaus. Ant viršaus riekes pabarstykite smulkiai supjaustytomis petražolėmis.
Žingsnis 2
Toliau kepkite skrebučius. Kepimo skardą ištepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi. Dėkite skardą į orkaitę ir kepkite skrebučius 8-10 min. 200 laipsnių temperatūroje, kol taps auksiniai.
Kategorijos