Publikavimo data: 2024-03-28
Paprastas vinaigretas
Paprasčiausias adžikos receptas. Jį ruošiant nereikės laikytis jokių griežtų taisyklių. Jei elgsitės pagal receptą, ji bus vidutiniškai aštri. Tačiau jos "aštrumą" galite padidinti patys, koreguodami ingredientų rinkinį. Tokia adžika yra pati švelniausia jūsų skrandžiui!
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite griežinėliais, nulupkite ir sudėkite į maišytuvo indą.
Žingsnis 2
Į paprikas sudėkite nuluptas česnako skilteles.
Žingsnis 3
Pagal skonį įberkite prieskonių, druskos ir pipirų. Visus ingredientus susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 4
Supilstykite mišinį į 500 ml stiklainius ir uždarykite dangteliu. Stiklainius reikėtų iš anksto sterilizuoti. Laikykite adžiką vėsioje vietoje.
Kategorijos