Paprastas vinaigretas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Paprastas vinaigretas

Paprasčiausias adžikos receptas. Jį ruošiant nereikės laikytis jokių griežtų taisyklių. Jei elgsitės pagal receptą, ji bus vidutiniškai aštri. Tačiau jos "aštrumą" galite padidinti patys, koreguodami ingredientų rinkinį. Tokia adžika yra pati švelniausia jūsų skrandžiui!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas vinaigretas Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite griežinėliais, nulupkite ir sudėkite į maišytuvo indą.

Žingsnis 2

Paprastas vinaigretas Žingsnis 2
Į paprikas sudėkite nuluptas česnako skilteles.

Žingsnis 3

Paprastas vinaigretas Žingsnis 3
Pagal skonį įberkite prieskonių, druskos ir pipirų. Visus ingredientus susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 4

Paprastas vinaigretas Žingsnis 4
Supilstykite mišinį į 500 ml stiklainius ir uždarykite dangteliu. Stiklainius reikėtų iš anksto sterilizuoti. Laikykite adžiką vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos