Publikavimo data: 2025-08-18
Paprasti ančių riletai multicooker keptuvėje
Žodis riyet mūsų šalyje nėra toks žinomas kaip paštetas, tačiau tai panašūs patiekalai, galima sakyti, kad jie yra pusbroliai ar broliai. Riyet nuo pašteto pirmiausia skiriasi savo struktūra - jis nėra toks vientisas kaip paštetas, o stambesnis, su matomais pluoštais ir mėsos gabalėliais. Riyet paruošti nėra taip sudėtinga, jo nereikia kruopščiai sumalti į vientisą masę - daugumoje riyet receptų mėsa paprasčiausiai ilgai troškinama, kol išverda tiek, kad suskyla į atskiras skaidulas.
Žingsnis 1
Supjaustykite antį gabaliukais - nupjaukite kojas ir sparnus, išpjaukite filė. Likusią anties dalį supjaustykite į kelias dalis. Sumaišykite druską ir maltus prieskonius ir įtrinkite anties gabalėlius. Supjaustykite svogūną gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite anties gabalėlius į multicookerio dubenį su svogūnu ir lauro lapu, įberkite pipirų grūdelių. Uždarykite multicookerį ir nustatykite "Cold" režimą 4 valandoms arba "Stew" režimą 30 minučių, o tada "Simmer" režimą 4 valandoms.
Žingsnis 3
Praėjus šiam laikui atvėsinkite antį iki šiltos temperatūros ir ją išardykite - pašalinkite odą ir kaulus, mėsą padalykite į mažus gabalėlius. Mėsą sudėkite į keramines arba stiklines formas, stipriai sutankinkite ir supilkite kepimo metu išsilydžiusius riebalus. Uždenkite dangteliais arba maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 48 valandoms brandinti.
Kategorijos