Paprasti ančių riletai multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Paprasti ančių riletai multicooker keptuvėje

Žodis riyet mūsų šalyje nėra toks žinomas kaip paštetas, tačiau tai panašūs patiekalai, galima sakyti, kad jie yra pusbroliai ar broliai. Riyet nuo pašteto pirmiausia skiriasi savo struktūra - jis nėra toks vientisas kaip paštetas, o stambesnis, su matomais pluoštais ir mėsos gabalėliais. Riyet paruošti nėra taip sudėtinga, jo nereikia kruopščiai sumalti į vientisą masę - daugumoje riyet receptų mėsa paprasčiausiai ilgai troškinama, kol išverda tiek, kad suskyla į atskiras skaidulas.
Gaminimo laikas
3150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Paprasti ančių riletai multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Supjaustykite antį gabaliukais - nupjaukite kojas ir sparnus, išpjaukite filė. Likusią anties dalį supjaustykite į kelias dalis. Sumaišykite druską ir maltus prieskonius ir įtrinkite anties gabalėlius. Supjaustykite svogūną gabalėliais.

Žingsnis 2

Paprasti ančių riletai multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Sudėkite anties gabalėlius į multicookerio dubenį su svogūnu ir lauro lapu, įberkite pipirų grūdelių. Uždarykite multicookerį ir nustatykite "Cold" režimą 4 valandoms arba "Stew" režimą 30 minučių, o tada "Simmer" režimą 4 valandoms.

Žingsnis 3

Paprasti ančių riletai multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Praėjus šiam laikui atvėsinkite antį iki šiltos temperatūros ir ją išardykite - pašalinkite odą ir kaulus, mėsą padalykite į mažus gabalėlius. Mėsą sudėkite į keramines arba stiklines formas, stipriai sutankinkite ir supilkite kepimo metu išsilydžiusius riebalus. Uždenkite dangteliais arba maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 48 valandoms brandinti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos