Publikavimo data: 2025-08-18
Paprasti barščiai su kopūstais ir bulvėmis
Atkreipiu jūsų dėmesį į vieną iš daugelio barščių receptų. Tai labai soti, ryškios spalvos ir nepaprasto skonio sriuba.
Žingsnis 1
Kiaulieną nuplaukite ir padėkite ant didelės ugnies.
Žingsnis 2
Burokėlius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Sudėkite burokėlius į dubenį, užpilkite vandeniu arba sultiniu (tiek, kad apsemtų burokėlius), sudėkite pomidorų pastą, actą ir troškinkite ant silpnos ugnies apie valandą, kol burokėliai suminkštės.
Žingsnis 4
Kopūstus supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 5
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite batonais.
Žingsnis 6
Nuplaukite ir nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 7
Keptuvėje su sviestu ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 8
Išimkite mėsą iš sultinio ir palikite atvėsti. Sultinį perkoškite. Sudėkite kopūstus ir užkaitinkite.
Žingsnis 9
Kai užvirs, sudėkite bulves į kopūstus ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 10
Tada įdėkite kepsnį, išvirtus burokėlius su sultiniu, gabaliukais supjaustytą mėsą. Pasūdykite, įberkite prieskonių ir virkite dar 10 minučių.
Kategorijos