Publikavimo data: 2024-06-08
Paprasti, bet skanūs lašiniai su svogūnais
Paprastas, bet skanus užkandis, gaminamas iš lašinių su svogūnais, česnakais ir kitais prieskoniais. Jį lengva paruošti, technika taip pat nesudėtinga ir prieinama net vidurinės mokyklos amžiaus vaikams. Toks užkandis tinka kaip garnyras prie bet kokios košės, bulvių, makaronų arba tiesiog prie sumuštinio. Jis pagyvins kitus patiekalus, kurie be jo būtų šiek tiek nuobodūs.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius ir svogūną šiaudeliais. Sumaišykite lašinius, svogūną ir smulkiai supjaustytą česnaką. Pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Supjaustytus lašinius, svogūnus ir česnakus užpilkite vyno actu, suberkite smulkintus krapus ir viską išmaišykite. 30 minučių padėkite į šaldytuvą, kad marinuotųsi. Jei neturite laiko laukti, galite patiekti iš karto.
Kategorijos