Publikavimo data: 2024-06-16
Paprasti ir greiti blyneliai su kumpiu ir sūriu
Skanus, sotus ir labai paprastas patiekalas. Blynų įdaras yra klasikinis ir abipusiai naudingas derinys, paprastas ir taip mėgstamas daugelio žmonių. Patiekalas ruošiamas greitai ranka. Tokie blynai yra puikus greito užkandžio variantas, kurį taip pat patogu pasiimti bet kur su savimi. Patiekalas tinka kaip šventinis užkandis ir padės pavaišinti netikėtus svečius.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti blynus. Paimkite gilų, platų dubenį, suplakite kiaušinius ir cukrų. Į mišinį supilkite pieną, miltus, cukrų ir druską. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Į tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir dar kartą gerai išmaišykite. Tešlą kuriam laikui atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Supjaustykite kumpį plonais griežinėliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite susmulkintą kumpį ir sūrį.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę. Pradėkite kepti blynus. Kai suformuosite blynų "krūvą", apverskite ją - apačioje buvę blynai atvėso ir su jais galima dirbti toliau.
Žingsnis 4
Įdarą suvyniokite į blynus. Šoninius blynų kraštus užlenkite taip, kaip parodyta nuotraukoje. Susukite blyną į "briketą", sulenkdami jį tris kartus vertikaliai.
Žingsnis 5
Jei norite, kiekvieną "briketą" apkepkite keptuvėje, kol taps auksinės spalvos - taip blyneliai bus daug skanesni dėl aromatingos plutos ir išsilydžiusio sūrio.
Kategorijos