Publikavimo data: 2024-03-27
Paprasti kefyro paplotėliai
Visame pasaulyje žinomi rusiški blynai garsėja savo skoniu ir sultingumu! Oladie kilęs iš lotyniško žodžio "oleum", kuris reiškia "sviestas". Šio patiekalo ingredientų galima rasti kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Jam paruošti taip pat nereikia daug laiko, o tai taip pat geras privalumas. Fritters yra į keksiukus panašus miltinis gaminys. Į stalą juos galima patiekti su grietine, uogiene, sutirštintu pienu arba bet kokiu užpildu, pavyzdžiui, šokolado ar karamelės. Dėl to jie bus dar skanesni.
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį, supilkite į jį kefyrą.
Žingsnis 2
Į kefyrą įberkite cukraus.
Žingsnis 3
Į dubenį įberkite druskos.
Žingsnis 4
Į dubenį suberkite miltus.
Žingsnis 5
Suberkite kepimo miltelius ir išmaišykite tešlą.
Žingsnis 6
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite kepimo tešlą. Kepkite, kol pasidarys auksinė plutelė.
Žingsnis 7
Apverskite bulvytes į kitą pusę ir taip pat kepkite, kol apskrus.
Kategorijos