Publikavimo data: 2024-06-08
Paprasti lašiniai su kopūstais
Kiaulės taukai yra vienas seniausių ir maistingiausių ingredientų. Nepaisant daugybės gandų ir ginčų apie šį produktą, vienokios ar kitokios formos lašiniai niekada nebuvo išnykę iš mūsų virtuvės. O dabar pats metas sugrąžinti juos ant savo stalo: ir kaip užkandį, ir kaip ingredientą įvairiems patiekalams gaminti. Mitybos specialistai rekomenduoja lašinius įtraukti į kasdienę mitybą, kad sustiprintumėte savo imunitetą.
Žingsnis 1
Šiek tiek užšaldykite lašinius šaldiklyje ir supjaustykite maždaug centimetro storio batonėliais. Viršutinis lašinių sluoksnis šaldiklyje sukietėja, todėl griežinėliai turėtų būti idealūs. Vienodi griežinėliai keps tolygiai.
Žingsnis 2
Įkaitinkite sausą keptuvę ant ugnies ir sudėkite į ją paruoštus taukus. Kepkite, kol paruduos, bet neperkepkite. Keptuvės viduje lašiniai turi išlikti minkšti. Į keptuvę sudėkite smulkintus kopūstus, maišydami troškinkite, kol suminkštės. Tai trunka 15-20 minučių. Supilkite pomidorų sultis, druską ir prieskonius ir troškinkite dar 20 minučių.
Kategorijos