Publikavimo data: 2025-08-17
Paprasti rauginti kopūstai Shishchi
Raugintų kopūstų troškinys būna skanus, sotus, kvapnus, saikingai riebus ir labai sotus. Mėsos sultinį geriausia virti ant smegenų kaulo bent dvi valandas. Tačiau jei nėra laiko, galite naudoti kiaulienos arba jautienos troškinį. Pagrindinis šio patiekalo bruožas, žinoma, yra rauginti kopūstai, kurie suteikia būtent tą visų rusų pamėgtą rūgštumą. Nuo seno Rusijoje raugintų kopūstų sriuba vėlyvą rudenį ir žiemą buvo viena iš labiausiai paplitusių sriubų.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Pastatykite vandenį ant didelės ugnies. Kai užvirs, sudėkite į jį bulves ir troškinį. Virkite 10 minučių. Į vandenį sudėkite kopūstus ir virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite kepimą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Pakepinkite svogūnus ir morkas 5 minutes. Į sultinį sudėkite kepsnius, lauro lapą, pipirų žirnelius ir druską. Sriubą virkite dar 5 minutes, tada palikite 10 minučių pastovėti po uždaru dangčiu.
Kategorijos