Paprasti rauginti kopūstai Shishchi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Paprasti rauginti kopūstai Shishchi

Raugintų kopūstų troškinys būna skanus, sotus, kvapnus, saikingai riebus ir labai sotus. Mėsos sultinį geriausia virti ant smegenų kaulo bent dvi valandas. Tačiau jei nėra laiko, galite naudoti kiaulienos arba jautienos troškinį. Pagrindinis šio patiekalo bruožas, žinoma, yra rauginti kopūstai, kurie suteikia būtent tą visų rusų pamėgtą rūgštumą. Nuo seno Rusijoje raugintų kopūstų sriuba vėlyvą rudenį ir žiemą buvo viena iš labiausiai paplitusių sriubų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Paprasti rauginti kopūstai Shishchi Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Pastatykite vandenį ant didelės ugnies. Kai užvirs, sudėkite į jį bulves ir troškinį. Virkite 10 minučių. Į vandenį sudėkite kopūstus ir virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Paprasti rauginti kopūstai Shishchi Žingsnis 2
Paruoškite kepimą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Pakepinkite svogūnus ir morkas 5 minutes. Į sultinį sudėkite kepsnius, lauro lapą, pipirų žirnelius ir druską. Sriubą virkite dar 5 minutes, tada palikite 10 minučių pastovėti po uždaru dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos