Paprikos, įdarytos daržovėmis ir mėsa, keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Paprikos, įdarytos daržovėmis ir mėsa, keptuvėje

Sovietmečiu mėsa įdarytos paprikos buvo mėgstamiausias patiekalas beveik kiekvienoje šeimoje. Jį lengva paruošti, nereikia jokių ypatingų įgūdžių. Paprikos garsėja dideliu vitamino C, A, K, kalio, mangano kiekiu. Joje gausu baltymų, riebalų, ląstelienos, cukraus. Šį patiekalą taupiau gaminti vasarą, daržovių sezono įkarštyje. Mėsa ir daržovėmis įdaryti pipirai taps jūsų kasdienio ar šventinio stalo puošmena.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Paprikos, įdarytos daržovėmis ir mėsa, keptuvėje Žingsnis 1
Supjaustykite morkas, svogūnus ir pakepinkite juos iki auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Paprikos, įdarytos daržovėmis ir mėsa, keptuvėje Žingsnis 2
Nulupkite paprikas. Išimkite sėklas ir odeles. Pagardinkite druska ir atidėkite į šalį.

Žingsnis 3

Paprikos, įdarytos daržovėmis ir mėsa, keptuvėje Žingsnis 3
Supjaustykite morkas, svogūnus ir juos pakepinkite. Tada sudėkite maltą mėsą. pipirų, druskos. Kepkite 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Paprikos, įdarytos daržovėmis ir mėsa, keptuvėje Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Apkepkite antrą svogūną. Sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus. Troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Paprikos, įdarytos daržovėmis ir mėsa, keptuvėje Žingsnis 5
Supilkite į puodą, sudėkite grietinę, žoleles ir vandenį. Leiskite užvirti, sudėkite į padažą paprikų pusgaminius ir troškinkite 30 minučių. Patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos