Publikavimo data: 2024-04-02
Paprikos, įdarytos mėsa, keptuvėje
Klasikines įdarytas paprikas puode reikia virti ant viryklės ir virti paprikas pomidorų padaže 45 minutes. Gaminimui reikės maltos mėsos, ryžių ir daržovių. Norėdami tinkamai išvirti mėsa įdarytas paprikas puode, gamindami jas uždenkite dangčiu. Taip patiekalas visiškai įsigers į pomidorų sultis, o mėsa taps minkšta ir sultinga. Įdarą galima nusipirkti paruoštą arba pasigaminti patiems.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir įdarykite paprikas. Įkaitinkite gilią keptuvę su augaliniu aliejumi, 5-7 min. pakepinkite svogūnus ir morkas. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, suberkite ryžius ir keptas daržoves. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Paprikas įdarykite malta mėsa.
Žingsnis 2
Troškinkite paprikas. Į puodą įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite įdarytas paprikas. Sumaišykite grietinę su pomidorų sultimis ir supilkite į keptuvę. Mišinį užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite patiekalą po dangčiu ant silpnos ugnies 45 minutes.
Kategorijos