Paprikos, įdarytos mėsa, keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Paprikos, įdarytos mėsa, keptuvėje

Klasikines įdarytas paprikas puode reikia virti ant viryklės ir virti paprikas pomidorų padaže 45 minutes. Gaminimui reikės maltos mėsos, ryžių ir daržovių. Norėdami tinkamai išvirti mėsa įdarytas paprikas puode, gamindami jas uždenkite dangčiu. Taip patiekalas visiškai įsigers į pomidorų sultis, o mėsa taps minkšta ir sultinga. Įdarą galima nusipirkti paruoštą arba pasigaminti patiems.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprikos, įdarytos mėsa, keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir įdarykite paprikas. Įkaitinkite gilią keptuvę su augaliniu aliejumi, 5-7 min. pakepinkite svogūnus ir morkas. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, suberkite ryžius ir keptas daržoves. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Paprikas įdarykite malta mėsa.

Žingsnis 2

Paprikos, įdarytos mėsa, keptuvėje Žingsnis 2
Troškinkite paprikas. Į puodą įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite įdarytas paprikas. Sumaišykite grietinę su pomidorų sultimis ir supilkite į keptuvę. Mišinį užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite patiekalą po dangčiu ant silpnos ugnies 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos