Įdaryta paprika yra universalus patiekalas, kurį galima įdaryti beveik viskuo: perlinėmis kruopomis, ryžiais, grybais, varške ir daržovėmis. Toks užkandis visada būna skanus ir sotus. Norėdami pasigaminti kiaušiniu ir sūriu įdarytas paprikas, rinkitės dideles ne pailgos, o apvalios formos paprikas, kad į vidų tilptų visas kiaušinis. Įdarui skirtą sūrį galima derinti su kitais produktais. Pavyzdžiui, su virta vištiena, kumpiu, krabų lazdelėmis arba krevetėmis.
Įdarykite paprikas. Sutarkuokite sūrį ir išspauskite česnaką per presą. Sūrį sumaišykite su česnaku ir majonezu. Į kiekvieną papriką įdėkite po truputį faršo, tada po visą virtą kiaušinį ir užpildykite likusią tuščią vietą faršu.
Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Dėkite paprikas į šaldytuvą 3 valandoms. Prieš patiekiant paprikas supjaustykite skersai maždaug 2 cm storio kukulaičiais.