Publikavimo data: 2024-04-02
Paprikos su salierais
Salierų salotos su paprikomis, svogūnais ir česnakais verdamos keptuvėje. Gaunasi šiltas, aromatingas užkandis, kurį galima patiekti pietums arba vakarienei. Geriau rinktis raudoną, mėsingą papriką. Troškinant iš daržovių išgaruoja vanduo. Kad paprikos visai nesutrupėtų, salotoms būtina naudoti tankius vaisius.
Žingsnis 1
Paruoškite salierus ir paprikas. Sudėkite paprikas, morkas, svogūnus ir salierus į gilų puodą. Daržoves lengvai apkepkite aliejuje, tada uždenkite dangčiu ir 10-15 min. troškinkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami. Kai daržovės šiek tiek suminkštės, atidarykite dangtį ir leiskite skysčiui visiškai išgaruoti. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite česnako. Išmaišykite. Šiek tiek atvėsinkite.
Kategorijos