Paprikos su salierais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Paprikos su salierais

Salierų salotos su paprikomis, svogūnais ir česnakais verdamos keptuvėje. Gaunasi šiltas, aromatingas užkandis, kurį galima patiekti pietums arba vakarienei. Geriau rinktis raudoną, mėsingą papriką. Troškinant iš daržovių išgaruoja vanduo. Kad paprikos visai nesutrupėtų, salotoms būtina naudoti tankius vaisius.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprikos su salierais Žingsnis 1
Paruoškite salierus ir paprikas. Sudėkite paprikas, morkas, svogūnus ir salierus į gilų puodą. Daržoves lengvai apkepkite aliejuje, tada uždenkite dangčiu ir 10-15 min. troškinkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami. Kai daržovės šiek tiek suminkštės, atidarykite dangtį ir leiskite skysčiui visiškai išgaruoti. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite česnako. Išmaišykite. Šiek tiek atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos