Publikavimo data: 2024-03-27
Parmezanu apkepta vištiena
Vištienos kepsnys yra amerikietiškas patiekalas, o pikantiškas ir neįprastas parmezano sūrio skonis suteikia šiam patiekalui unikalumo. Vištieną galima derinti su įvairių rūšių kietaisiais sūriais. Vištiena mirkoma prieskonių aromatuose ir skoniuose, todėl gaunama minkšta ir burnoje tirpstanti krūtinėlė, kuri kartu su prieskoniais ir pikantiška duonele sudaro nepakartojamą puokštę.
Žingsnis 1
Parmezano sūrį sutarkuokite vidutiniškai arba smulkiai.
Žingsnis 2
Filė gerai suplakite virtuviniu plaktuvu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite džiūvėsėlius, tarkuotą parmezaną, prieskonius, druską ir pipirus ir ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį, lengvai suplakite šakute arba plaktuvu.
Žingsnis 5
Paragaukite: pirmiausia filė pamirkykite miltuose, tada pamirkykite kiaušinyje, pamirkykite jame visą gabalėlį, tada pamerkite į parmezano faršą, kad jis tinkamai susigertų.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus, sudėkite filė į džiūvėsėlius ir kepkite ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės, kol paruduos. Patiekalas paruoštas ir gali būti patiekiamas!
Kategorijos