Publikavimo data: 2025-08-18
Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra
Mėsos mėgėjams tai ne sriuba, o dievo dovana. Mano berniukai ir aš ją tiesiog dievinu. Ji skani, soti ir soti. Tiesa, tenka šiek tiek paplušėti, bet kartais galima sau tai leisti.
Žingsnis 1
Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Morkas nulupkite, nuplaukite ir stambiai sutarkuokite. Sudėkite prie svogūnų.
Žingsnis 3
Visus mėsos produktus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Pakepinkite svogūną ir morką, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite mėsos kubelius, išmaišykite ir kepkite 7 minutes.
Žingsnis 5
Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę kartu su kitais produktais. Kepkite 7 minutes.
Žingsnis 6
Sudėkite pomidorų pastą, gerai išmaišykite, kepkite 5 minutes ir išjunkite.
Žingsnis 7
Bulves nulupkite, kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 8
Įdėkite jį į puodą su verdančiu vandeniu. Šiek tiek sumažinkite kaitrą.
Žingsnis 9
Sudėkite visus ingredientus iš keptuvės į vandenį, gerai išmaišykite ir virkite apie 20 minučių.
Žingsnis 10
Pripilkite puodą vandens iki kraštų ir paragaukite druskos. Sudėkite nuplautus ir smulkiai supjaustytus krapus ir išjunkite viryklę. Solyanka paruošta.
Kategorijos