Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra

Mėsos mėgėjams tai ne sriuba, o dievo dovana. Mano berniukai ir aš ją tiesiog dievinu. Ji skani, soti ir soti. Tiesa, tenka šiek tiek paplušėti, bet kartais galima sau tai leisti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 1
Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 2
Morkas nulupkite, nuplaukite ir stambiai sutarkuokite. Sudėkite prie svogūnų.

Žingsnis 3

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 3
Visus mėsos produktus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 4
Pakepinkite svogūną ir morką, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite mėsos kubelius, išmaišykite ir kepkite 7 minutes.

Žingsnis 5

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 5
Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę kartu su kitais produktais. Kepkite 7 minutes.

Žingsnis 6

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 6
Sudėkite pomidorų pastą, gerai išmaišykite, kepkite 5 minutes ir išjunkite.

Žingsnis 7

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 7
Bulves nulupkite, kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 8

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 8
Įdėkite jį į puodą su verdančiu vandeniu. Šiek tiek sumažinkite kaitrą.

Žingsnis 9

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 9
Sudėkite visus ingredientus iš keptuvės į vandenį, gerai išmaišykite ir virkite apie 20 minučių.

Žingsnis 10

Pasirinkta mišrainė su rūkyta krūtinine ir dešra Žingsnis 10
Pripilkite puodą vandens iki kraštų ir paragaukite druskos. Sudėkite nuplautus ir smulkiai supjaustytus krapus ir išjunkite viryklę. Solyanka paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos