Paslaptingos raganos daugiafunkciniame keptuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Paslaptingos raganos daugiafunkciniame keptuve

Nepaisant mistinio pavadinimo, šis patiekalas gana paplitęs tarp baltarusių šeimininkių. Anksčiau šis patiekalas pasižymėjo gana neįprastu ingredientų deriniu, kitaip nei visų mėgstami blynai. Svogūnų sultys buvo privalomas ingredientas. Koldūnai turi įvairių įdarų - žuvies, mėsos, varškės, sūrio ir grybų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paslaptingos raganos daugiafunkciniame keptuve Žingsnis 1
Šiam patiekalui reikės 2 rūšių maltos mėsos ir daržovių maltos mėsos. Maltą mėsą pagaminkite iš vištienos filė. Mėsą ir svogūnus susmulkinkite, pagal skonį įberkite prieskonių, kad būtų sultingesnė, galite įpilti vandens. Palikite, kad pritrauktų. Pereikite prie maltų daržovių gaminimo. Bulves ir morkas sutarkuokite stambia tarka. Prieš įmaišydami kiaušinius ir miltus, išspauskite skystį. Tarkuotas daržoves galite išversti ant sietelio arba išspausti rankomis.

Žingsnis 2

Paslaptingos raganos daugiafunkciniame keptuve Žingsnis 2
Maltą mėsą gerai sumaišykite su miltais ir kiaušiniu, pagal skonį įberkite prieskonių. Formuokite koldūnus: į daržovių faršo vidurį sudėkite mėsos faršą, tada suvyniokite.

Žingsnis 3

Paslaptingos raganos daugiafunkciniame keptuve Žingsnis 3
Iškeptus koldūnus sudėkite į multicookerį. Galite juos apkepti iš abiejų pusių arba 30 minučių įjungti kepimo režimą. Paruoštus koldūnus galima patiekti su grietine arba tiesiog su daržovėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos