Publikavimo data: 2024-05-25
Paslaptingos raganos daugiafunkciniame keptuve
Nepaisant mistinio pavadinimo, šis patiekalas gana paplitęs tarp baltarusių šeimininkių. Anksčiau šis patiekalas pasižymėjo gana neįprastu ingredientų deriniu, kitaip nei visų mėgstami blynai. Svogūnų sultys buvo privalomas ingredientas. Koldūnai turi įvairių įdarų - žuvies, mėsos, varškės, sūrio ir grybų.
Žingsnis 1
Šiam patiekalui reikės 2 rūšių maltos mėsos ir daržovių maltos mėsos. Maltą mėsą pagaminkite iš vištienos filė. Mėsą ir svogūnus susmulkinkite, pagal skonį įberkite prieskonių, kad būtų sultingesnė, galite įpilti vandens. Palikite, kad pritrauktų. Pereikite prie maltų daržovių gaminimo. Bulves ir morkas sutarkuokite stambia tarka. Prieš įmaišydami kiaušinius ir miltus, išspauskite skystį. Tarkuotas daržoves galite išversti ant sietelio arba išspausti rankomis.
Žingsnis 2
Maltą mėsą gerai sumaišykite su miltais ir kiaušiniu, pagal skonį įberkite prieskonių. Formuokite koldūnus: į daržovių faršo vidurį sudėkite mėsos faršą, tada suvyniokite.
Žingsnis 3
Iškeptus koldūnus sudėkite į multicookerį. Galite juos apkepti iš abiejų pusių arba 30 minučių įjungti kepimo režimą. Paruoštus koldūnus galima patiekti su grietine arba tiesiog su daržovėmis.
Kategorijos