Pasninko barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Pasninko barščiai

Gavėnia - ne laikas atsisakyti skanių ir sveikų sriubų. Jums padės gavėnios barščių receptas. Šiai sriubai svarbu rinktis kokybiškas ir šviežias daržoves. Jei norite, kad barščiai būtų sotesni, įberkite pupelių. Šiuo atveju virimo laikas gerokai pailgės. Sriubą patiekite su skrebučiais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pasninko barščiai Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą ir svogūną, sutarkuokite burokėlius ir morkas.

Žingsnis 2

Pasninko barščiai Žingsnis 2
Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies. Kol jis verda, supjaustykite bulves griežinėliais arba kubeliais ir išvirkite.

Žingsnis 3

Pasninko barščiai Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite šaukštą augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Tada sudėkite burokėlius ir svogūnus.

Žingsnis 4

Pasninko barščiai Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus prie svogūnų ir burokėlių, sumažinkite keptuvės kaitrą iki silpnos ir kepkite daržoves 5-7 minutes, nuolat maišydami mentele ar šaukštu.

Žingsnis 5

Pasninko barščiai Žingsnis 5
Supilkite pomidorų pastą ant daržovių, išmaišykite ir troškinkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 6

Pasninko barščiai Žingsnis 6
Sudėkite daržoves iš keptuvės į puodą su bulvėmis ir virkite sriubą ant silpnos ugnies dar 20 minučių.

Žingsnis 7

Pasninko barščiai Žingsnis 7
Likus 5 minutėms iki virimo, sriubą pasūdykite, pagal skonį pagardinkite prieskoniais ir pabarstykite žolelėmis (galite susmulkinti šviežias arba džiovintas žoleles). Leiskite barščiams įsigerti prieskoniais, tada išpilstykite į lėkštes ir mėgaukitės skoniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos