Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis

Pasirodo, tai paprasti liesi "ežiukai", kurie tinka lengvai vakarienei.
Gaminimo laikas
61 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis Žingsnis 1
Cukinijas nulupkite, sutarkuokite, pasūdykite ir palikite pastovėti, kad išsiskirtų sultys.

Žingsnis 2

Tuo tarpu ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, nusausinkite, jei reikia, perplaukite vandeniu.

Žingsnis 3

Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite tarkuotas morkas ir kepkite, kol morkos suminkštės. Pagal skonį pasūdykite ir įberkite visų prieskonių.

Žingsnis 4

Pomidorus kartu su česnakais pertrinkite pasūdomuoju trintuvu ir pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 5

Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis Žingsnis 5
Iš cukinijų gerai išspauskite sultis, suberkite virtus ryžius ir išmaišykite. Tada sudėkite svogūną ir morkas ir vėl išmaišykite. Suformuokite rutuliukus, sudėkite juos į formą, pripildykite pjaustytais pomidorais ir įdėkite lauro lapą. Kepkite patiekalą 200 °C temperatūroje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos