Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis

Pasirodo, tai paprasti liesi "ežiukai", kurie tinka lengvai vakarienei.
Gaminimo laikas
61 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis Žingsnis 1
Cukinijas nulupkite, sutarkuokite, pasūdykite ir palikite pastovėti, kad išsiskirtų sultys.

Žingsnis 2

Tuo tarpu ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, nusausinkite, jei reikia, perplaukite vandeniu.

Žingsnis 3

Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite tarkuotas morkas ir kepkite, kol morkos suminkštės. Pagal skonį pasūdykite ir įberkite visų prieskonių.

Žingsnis 4

Pomidorus kartu su česnakais pertrinkite pasūdomuoju trintuvu ir pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 5

Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis Žingsnis 5
Iš cukinijų gerai išspauskite sultis, suberkite virtus ryžius ir išmaišykite. Tada sudėkite svogūną ir morkas ir vėl išmaišykite. Suformuokite rutuliukus, sudėkite juos į formą, pripildykite pjaustytais pomidorais ir įdėkite lauro lapą. Kepkite patiekalą 200 °C temperatūroje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos