Publikavimo data: 2024-06-09
Pasninko ežiai su ryžiais ir cukinijomis
Pasirodo, tai paprasti liesi "ežiukai", kurie tinka lengvai vakarienei.
Žingsnis 1
Cukinijas nulupkite, sutarkuokite, pasūdykite ir palikite pastovėti, kad išsiskirtų sultys.
Žingsnis 2
Tuo tarpu ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, nusausinkite, jei reikia, perplaukite vandeniu.
Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite tarkuotas morkas ir kepkite, kol morkos suminkštės. Pagal skonį pasūdykite ir įberkite visų prieskonių.
Žingsnis 4
Pomidorus kartu su česnakais pertrinkite pasūdomuoju trintuvu ir pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 5
Iš cukinijų gerai išspauskite sultis, suberkite virtus ryžius ir išmaišykite. Tada sudėkite svogūną ir morkas ir vėl išmaišykite. Suformuokite rutuliukus, sudėkite juos į formą, pripildykite pjaustytais pomidorais ir įdėkite lauro lapą. Kepkite patiekalą 200 °C temperatūroje 30-40 minučių.
Kategorijos