Publikavimo data: 2024-05-01
Pasninko mėsos kukuliai pomidorų padaže
Pasninkaujantiems, nustojusiems valgyti mėsą ir tiesiog norintiems išbandyti kažką naujo - susipažinkite su lęšių ir ryžių mėsos kukuliais! Patiekite juos su mėgstamu garnyru ir pomidorų padažu.
Žingsnis 1
Ryžius ir lęšius virkite, kol suminkštės. Karštame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas, pagardinkite prieskoniais. Kad būtų lengviau paruošti kotletus, išvirtus lęšius ir daržoves galima lengvai susmulkinti trintuvu.
Žingsnis 2
Suformuokite mėsos kukulius. Pamirkykite juos miltuose ir kepkite iš visų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 3
Kepkite mėsos kukulius 170 °C temperatūroje 7 minutes arba kol jie iškeps.
Žingsnis 4
Makaronus virkite, kol suminkštės. Patiekite mėsos kukulius su makaronais ir pomidorų padažu, pabarstytus žolelėmis.
Kategorijos