Pasninko mėsos kukuliai pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Pasninko mėsos kukuliai pomidorų padaže

Pasninkaujantiems, nustojusiems valgyti mėsą ir tiesiog norintiems išbandyti kažką naujo - susipažinkite su lęšių ir ryžių mėsos kukuliais! Patiekite juos su mėgstamu garnyru ir pomidorų padažu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžius ir lęšius virkite, kol suminkštės. Karštame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas, pagardinkite prieskoniais. Kad būtų lengviau paruošti kotletus, išvirtus lęšius ir daržoves galima lengvai susmulkinti trintuvu.

Žingsnis 2

Suformuokite mėsos kukulius. Pamirkykite juos miltuose ir kepkite iš visų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 3

Kepkite mėsos kukulius 170 °C temperatūroje 7 minutes arba kol jie iškeps.

Žingsnis 4

Makaronus virkite, kol suminkštės. Patiekite mėsos kukulius su makaronais ir pomidorų padažu, pabarstytus žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos