Pasninko sriuba su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Pasninko sriuba su raugintais kopūstais

Rusų, ukrainiečių ir baltarusių virtuvėse netrūksta sičio. Jo skonis beveik toks pat kaip barščių, bet ne toks sotus ir sodrus, ne toks tirštas. Kopūstai - tiek švieži, tiek rauginti - yra privaloma sriubos sudedamoji dalis. Sriubos pagrindą sudaro stiprus mėsos sultinys - jautienos, kiaulienos, avienos arba vištienos. Tačiau ši sriuba gali būti gaminama ir liesa, be mėsos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pasninko sriuba su raugintais kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite sriubai skirtas daržoves: svogūnus, porus ir česnakus supjaustykite žiedais, bulves ir morkas supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Pasninko sriuba su raugintais kopūstais Žingsnis 2
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite susmulkintus svogūnus, porus, česnakus ir morkas.

Žingsnis 3

Pasninko sriuba su raugintais kopūstais Žingsnis 3
Į puodą sudėkite raugintus kopūstus ir supjaustytas bulves. Pagardinkite druska, pipirais ir įdėkite lauro lapą. Supilkite vandenį, pastatykite ant ugnies ir palaukite, kol vanduo užvirs.

Žingsnis 4

Pasninko sriuba su raugintais kopūstais Žingsnis 4
Kai vanduo užvirs, į puodą sudėkite kepinius ir aitriąją papriką. Išmaišykite, vėl užvirinkite ir sumažinkite ugnį iki silpnos.

Žingsnis 5

Pasninko sriuba su raugintais kopūstais Žingsnis 5
Virkite ant vidutinės ugnies 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos