Pašteto ežiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Pašteto ežiukai

Įdomus patiekalas su neįprastu patiekimu - ežiukai iš pašteto, paruošto vištienos kepenėlių pagrindu. Pasirodo, jis yra maistingas ir sotus, o dėl daržovių dar ir labai sultingas. Beje, vištienos kepenėlės turi didžiulę naudą organizmui. Jos ne tik turi įtakos hemoglobino kiekio kraujyje didėjimui, bet ir gerina smegenų veiklą. O dėl mažo kaloringumo kepenys puikiai tinka dietinei mitybai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pašteto ežiukai Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir įkaitinkite. Į keptuvę suberkite smulkintus svogūnus ir kepkite, kol jie taps auksiniai. Tada į keptuvę sudėkite morkas ir kepenėles, pagal skonį pasūdykite, gerai išmaišykite. Kepkite ingredientus, kol bus paruošti. Paruoštas kepenis pertrinkite per mėsmalę su sviestu ir įdėkite į šaldytuvą 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Pašteto ežiukai Žingsnis 2
Iš pašteto pagaminkite ežiukus. Iš pašteto suformuokite du ežiukus. Iš sėklų padarykite ežiukų spyglius. Iš alyvuogių ir juodųjų pipirų padarykite akis ir nosį, o spanguoles ir žaliuosius svogūnus naudokite papuošimui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos