Patiekalas chačapuri pagal Hadjiski stilių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Patiekalas chačapuri pagal Hadjiski stilių

Chačapuri atsirado dar senovėje. Sakoma, kad juos išrado kalnų piemenys. Juos lengva ir greitai paruošti. Tešla būna traški ir skani. Patiks visiems šeimos nariams. Vieną kartą verta paragauti chačapuri ir šio skonio nebegalėsite pamiršti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
299 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Patiekalas chačapuri pagal Hadjiski stilių Žingsnis 1
Fetos ir Adygea sūrį supjaustykite porcijomis ir sudėkite į didelį dubenį. Sumaišykite abu sūrius iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Patiekalas chačapuri pagal Hadjiski stilių Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite kočėlu ir padalykite į keturias dalis. Užspauskite kraštus, kad gautųsi laivelis.

Žingsnis 3

Patiekalas chačapuri pagal Hadjiski stilių Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite įdarą į laivelius, tada ištepkite orkaitę riebalais ir pašaukite 20 minučių į 180 laipsnių temperatūrą.

Žingsnis 4

Patiekalas chačapuri pagal Hadjiski stilių Žingsnis 4
Likus penkioms minutėms iki kepimo, padarykite duobutes ir į kiekvieną įdėkite po gabalėlį sviesto. Į įdubimus įmuškite kiaušinius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos