Publikavimo data: 2024-06-16
Patiekalas chačapuri pagal Hadjiski stilių
Chačapuri atsirado dar senovėje. Sakoma, kad juos išrado kalnų piemenys. Juos lengva ir greitai paruošti. Tešla būna traški ir skani. Patiks visiems šeimos nariams. Vieną kartą verta paragauti chačapuri ir šio skonio nebegalėsite pamiršti.
Žingsnis 1
Fetos ir Adygea sūrį supjaustykite porcijomis ir sudėkite į didelį dubenį. Sumaišykite abu sūrius iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite kočėlu ir padalykite į keturias dalis. Užspauskite kraštus, kad gautųsi laivelis.
Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite įdarą į laivelius, tada ištepkite orkaitę riebalais ir pašaukite 20 minučių į 180 laipsnių temperatūrą.
Žingsnis 4
Likus penkioms minutėms iki kepimo, padarykite duobutes ir į kiekvieną įdėkite po gabalėlį sviesto. Į įdubimus įmuškite kiaušinius.
Kategorijos