Patison fritters pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Patison fritters

Patisonai yra naudinga daržovė, iš kurios galima paruošti daug sveikų ir maistingų patiekalų. Paruoškite sultingų ir skanių kepsnelių iš patisonų pagal mūsų receptą! Patiekalui paruošti reikės patisonų, vištos kiaušinio, svogūnų, miltų, poros česnako skiltelių, šviežių žolelių, taip pat druskos ir prieskonių pagal skonį. Patisonų kepimo technologija primena dranikų kepimo technologiją. Patiekalas dera su grietine ir grietinėlės bei česnakų padažu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Patison fritters Žingsnis 1
Patisoną sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Patison fritters Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 3

Patison fritters Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką ir žoleles.

Žingsnis 4

Patison fritters Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite daržoves, žoleles, vištienos kiaušinį ir miltus, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 5

Patison fritters Žingsnis 5
Šaukštu dėkite paplotėlius ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 6

Patison fritters Žingsnis 6
Kepkite kepsnelius po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 7

Patison fritters Žingsnis 7
Patiekite karštus su žolelėmis ir grietine. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos