Publikavimo data: 2025-08-20
Patison fritters
Patisonai yra naudinga daržovė, iš kurios galima paruošti daug sveikų ir maistingų patiekalų. Paruoškite sultingų ir skanių kepsnelių iš patisonų pagal mūsų receptą! Patiekalui paruošti reikės patisonų, vištos kiaušinio, svogūnų, miltų, poros česnako skiltelių, šviežių žolelių, taip pat druskos ir prieskonių pagal skonį. Patisonų kepimo technologija primena dranikų kepimo technologiją. Patiekalas dera su grietine ir grietinėlės bei česnakų padažu.
Žingsnis 1
Patisoną sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką ir žoleles.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite daržoves, žoleles, vištienos kiaušinį ir miltus, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 5
Šaukštu dėkite paplotėlius ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 6
Kepkite kepsnelius po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 7
Patiekite karštus su žolelėmis ir grietine. Gero apetito!
Kategorijos