Publikavimo data: 2025-08-19
Patrauklios keptos kepenys
Patrauklios keptos kepenys yra patiekalas, kuris patiks daugeliui žmonių. Kepenėlės yra neįprasto skonio ir patrauklios išvaizdos. Jų gaminimo laikas nėra ilgas. Kiekvienas žmogus turėtų paragauti keptų kepenėlių. Jos puikiai papuoš šventinį stalą ar šeimos vakarienę. Kepenėlėse yra daug naudingų medžiagų.
Žingsnis 1
Kepenis nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada nulupkite plėvelę. Supjaustykite dideliais gabalais. Paimkite didelį dubenį, tada sudėkite kiaušinius, druską, sodą ir cukrų. Česnaką sutrinkite česnakų spaudikliu. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite kepenėles, tada įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite, supjaustykite žiedais ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus. Kepenų gabalėlius pamirkykite miltuose.
Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite kepenėles, tada ant jų užpilkite pakepintus svogūnus. Išmaišykite ir palikite ant silpnos ugnies 3 minutes.
Kategorijos