Patrauklios keptos kepenys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Patrauklios keptos kepenys

Patrauklios keptos kepenys yra patiekalas, kuris patiks daugeliui žmonių. Kepenėlės yra neįprasto skonio ir patrauklios išvaizdos. Jų gaminimo laikas nėra ilgas. Kiekvienas žmogus turėtų paragauti keptų kepenėlių. Jos puikiai papuoš šventinį stalą ar šeimos vakarienę. Kepenėlėse yra daug naudingų medžiagų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Patrauklios keptos kepenys Žingsnis 1
Kepenis nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada nulupkite plėvelę. Supjaustykite dideliais gabalais. Paimkite didelį dubenį, tada sudėkite kiaušinius, druską, sodą ir cukrų. Česnaką sutrinkite česnakų spaudikliu. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite kepenėles, tada įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 2

Patrauklios keptos kepenys Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite, supjaustykite žiedais ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus. Kepenų gabalėlius pamirkykite miltuose.

Žingsnis 3

Patrauklios keptos kepenys Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite kepenėles, tada ant jų užpilkite pakepintus svogūnus. Išmaišykite ir palikite ant silpnos ugnies 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos