Publikavimo data: 2025-08-17
Patrauklūs malti ežiukai su padažu
Patrauklūs įdaryti ežiukai su padažu yra labai skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Įdaryti ežiukai papuoš ir darbo dienos vakarienę, ir šventinį stalą. Jie labai sveiki ir skanūs, patiks įvairaus amžiaus žmonėms. Gaminimo procesas nėra sudėtingas.
Žingsnis 1
Jautieną naudokite kartu su kiauliena. Sudėkite žoleles, kiaušinį ir prieskonius į maltinukų lėkštę, tada maltinukus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite ir užpilkite verdančiu vandeniu. Nuplaukite svogūnus, tada į svogūnus sudėkite paprikas. Nulupkite pomidorus, tada pabarstykite prieskoniais ir druska. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 3
Išdžiovinkite ryžius, tada jais pabarstykite ryžius. Sudėkite ežiukus ant padažo, tada keptuvę uždenkite dangčiu. Palikite patiekalą virti 40 minučių.
Kategorijos