Patrauklūs malti ežiukai su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Patrauklūs malti ežiukai su padažu

Patrauklūs įdaryti ežiukai su padažu yra labai skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Įdaryti ežiukai papuoš ir darbo dienos vakarienę, ir šventinį stalą. Jie labai sveiki ir skanūs, patiks įvairaus amžiaus žmonėms. Gaminimo procesas nėra sudėtingas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Patrauklūs malti ežiukai su padažu Žingsnis 1
Jautieną naudokite kartu su kiauliena. Sudėkite žoleles, kiaušinį ir prieskonius į maltinukų lėkštę, tada maltinukus gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Patrauklūs malti ežiukai su padažu Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite ir užpilkite verdančiu vandeniu. Nuplaukite svogūnus, tada į svogūnus sudėkite paprikas. Nulupkite pomidorus, tada pabarstykite prieskoniais ir druska. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 3

Patrauklūs malti ežiukai su padažu Žingsnis 3
Išdžiovinkite ryžius, tada jais pabarstykite ryžius. Sudėkite ežiukus ant padažo, tada keptuvę uždenkite dangčiu. Palikite patiekalą virti 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos