PE barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

PE barščiai

PP barščių receptas šiek tiek skiriasi nuo įprasto recepto, tačiau tai sumažina patiekalo kaloringumą:)
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

PE barščiai Žingsnis 1
Pirmiausia reikia išvirti sultinį. Sudėkite jautieną į puodą, užpilkite vandeniu taip, kad kaulai būtų visiškai vandenyje. Užvirus virkite apie 15 minučių. Per tą laiką galite pasiruošti morkas, svogūnus ir kopūstus. Morkas ir svogūnus nulupkite, kopūstus perpjaukite per pusę. Tada nusunkite pirmąjį sultinį. Į puodą supilkite 1,5-2 l vandens, sudėkite kopūstus, svogūnus ir morkas ir užvirinkite.

Žingsnis 2

PE barščiai Žingsnis 2
Po valandos išimkite daržoves ir dar valandą virkite mėsą.

Žingsnis 3

PE barščiai Žingsnis 3
Per tą laiką troškinkite burokėlius. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkavimo grotelių. Troškinkite keptuvėje be aliejaus, įpilkite sultinio iš puodo.

Žingsnis 4

PE barščiai Žingsnis 4
Supjaustykite virtas daržoves.

Žingsnis 5

PE barščiai Žingsnis 5
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 6

PE barščiai Žingsnis 6
Po valandos išimkite mėsą, sudėkite į puodą supjaustytas bulves, pavirkite 5 minutes, sudėkite supjaustytas daržoves ir troškintus burokėlius. Virkite dar 5-10 minučių, kad burokėliai įgautų spalvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos