Publikavimo data: 2024-06-22
PE barščiai
PP barščių receptas šiek tiek skiriasi nuo įprasto recepto, tačiau tai sumažina patiekalo kaloringumą:)
Žingsnis 1
Pirmiausia reikia išvirti sultinį. Sudėkite jautieną į puodą, užpilkite vandeniu taip, kad kaulai būtų visiškai vandenyje. Užvirus virkite apie 15 minučių. Per tą laiką galite pasiruošti morkas, svogūnus ir kopūstus. Morkas ir svogūnus nulupkite, kopūstus perpjaukite per pusę. Tada nusunkite pirmąjį sultinį. Į puodą supilkite 1,5-2 l vandens, sudėkite kopūstus, svogūnus ir morkas ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Po valandos išimkite daržoves ir dar valandą virkite mėsą.
Žingsnis 3
Per tą laiką troškinkite burokėlius. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkavimo grotelių. Troškinkite keptuvėje be aliejaus, įpilkite sultinio iš puodo.
Žingsnis 4
Supjaustykite virtas daržoves.
Žingsnis 5
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 6
Po valandos išimkite mėsą, sudėkite į puodą supjaustytas bulves, pavirkite 5 minutes, sudėkite supjaustytas daržoves ir troškintus burokėlius. Virkite dar 5-10 minučių, kad burokėliai įgautų spalvą.
Kategorijos