Publikavimo data: 2025-08-18
Pekino antis
Labai skanus ir sotus patiekalas, kurį paruošti gana paprasta, tačiau rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius. Ypač patiks anties ir Azijos virtuvės gerbėjams.
Žingsnis 1
Dabar paruoškite marinatą: į antį suberkite druską, visus prieskonius, sojų padažą, apelsinų sultis, medų, unagi padažą ir palikite marinuotis šaldytuve bent 1 valandą.
Žingsnis 2
Tada pradėkite kepti, iš pradžių 2-3 minutes ant didelės ugnies iš abiejų pusių, kad susidarytų patraukli plutelė.
Žingsnis 3
Ir mano maža paslaptis: norėdama suteikti gardų citrusinių vaisių kvapą ir skonį, kepdama išspaudžiu ketvirtadalio apelsino sultis ir į troškinį kartu su mėsa įdedu porą apelsino žievelių.
Žingsnis 4
Tada sumažinkite ugnį ir troškinkite po dangčiu 15-20 minučių, kol suminkštės. Galite įpilti truputį vandens, kad nesuliptų.
Kategorijos