Pekino antis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pekino antis

Labai skanus ir sotus patiekalas, kurį paruošti gana paprasta, tačiau rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius. Ypač patiks anties ir Azijos virtuvės gerbėjams.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Pekino antis Žingsnis 1
Dabar paruoškite marinatą: į antį suberkite druską, visus prieskonius, sojų padažą, apelsinų sultis, medų, unagi padažą ir palikite marinuotis šaldytuve bent 1 valandą.

Žingsnis 2

Pekino antis Žingsnis 2
Tada pradėkite kepti, iš pradžių 2-3 minutes ant didelės ugnies iš abiejų pusių, kad susidarytų patraukli plutelė.

Žingsnis 3

Pekino antis Žingsnis 3
Ir mano maža paslaptis: norėdama suteikti gardų citrusinių vaisių kvapą ir skonį, kepdama išspaudžiu ketvirtadalio apelsino sultis ir į troškinį kartu su mėsa įdedu porą apelsino žievelių.

Žingsnis 4

Pekino antis Žingsnis 4
Tada sumažinkite ugnį ir troškinkite po dangčiu 15-20 minučių, kol suminkštės. Galite įpilti truputį vandens, kad nesuliptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos