Pekino kopūstų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Pekino kopūstų sriuba

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
63 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 1
Paimkite daržovių pjaustymo lentą. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o morkas stambiai sutarkuokite. Pekino kopūstus susmulkinkite, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 2
Paimkite puodą ir pripilkite į jį mėsos sultinio ir vandens santykiu 1:2. Įjunkite dujas ir užvirkite.

Žingsnis 3

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Pakepinkite svogūną ir tarkuotas morkas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 4
Sumažinkite ugnį iki vidutinės, sultinys neturėtų per daug užvirti. Sudėkite susmulkintus Pekino kopūstus, tada - keptas daržoves. Po 3-5 minučių sudėkite bulves. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite ingredientus. Virkite sriubą ant vidutinės ugnies dar 10-15 minučių. Pekino kopūstų sriuba paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos