Pekino kopūstų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Pekino kopūstų sriuba

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
63 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 1
Paimkite daržovių pjaustymo lentą. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o morkas stambiai sutarkuokite. Pekino kopūstus susmulkinkite, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 2
Paimkite puodą ir pripilkite į jį mėsos sultinio ir vandens santykiu 1:2. Įjunkite dujas ir užvirkite.

Žingsnis 3

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Pakepinkite svogūną ir tarkuotas morkas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 4
Sumažinkite ugnį iki vidutinės, sultinys neturėtų per daug užvirti. Sudėkite susmulkintus Pekino kopūstus, tada - keptas daržoves. Po 3-5 minučių sudėkite bulves. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Pekino kopūstų sriuba Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite ingredientus. Virkite sriubą ant vidutinės ugnies dar 10-15 minučių. Pekino kopūstų sriuba paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, pietūs, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kopūstų sriubos, sriubos su sultiniu, sriubos su bulvėmis

Kategorijos