Publikavimo data: 2024-05-15
Pekino kopūstų sriuba
Žingsnis 1
Paimkite daržovių pjaustymo lentą. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o morkas stambiai sutarkuokite. Pekino kopūstus susmulkinkite, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Paimkite puodą ir pripilkite į jį mėsos sultinio ir vandens santykiu 1:2. Įjunkite dujas ir užvirkite.
Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Pakepinkite svogūną ir tarkuotas morkas, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Sumažinkite ugnį iki vidutinės, sultinys neturėtų per daug užvirti. Sudėkite susmulkintus Pekino kopūstus, tada - keptas daržoves. Po 3-5 minučių sudėkite bulves. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite ingredientus. Virkite sriubą ant vidutinės ugnies dar 10-15 minučių. Pekino kopūstų sriuba paruošta!
Kategorijos