Publikavimo data: 2024-05-25
Pekino žieminiai kopūstai
Pekino kopūstus galima valgyti ne tik šviežius, bet ir kaip salotų ingredientą. Siūlome jums pasigaminti apetitą žadinantį žiemos patiekalą iš šios daržovės. Pagrindiniai ingredientai yra pekino kopūstai, česnakai, vanduo ir prieskoniai. Azijos virtuvėje rauginti kopūstai, pagardinti aštriaisiais pipirais ir kitais prieskoniais, vadinami kimči. Šį gaminį galite patiekti kaip savarankišką patiekalą arba jo pagrindu ruošti kitas salotas.
Žingsnis 1
Pekino kopūstus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite Pekino kopūstų marinatą. Užvirinkite litrą vandens, įpilkite prieskonių, druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir acto.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite pekino kopūstus ir česnakus.
Žingsnis 4
Sudėkite Pekino kopūstus ir česnakus į stiklainį ir užpilkite marinatu.
Žingsnis 5
Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Pekino kopūstai žiemai paruošti!
Kategorijos