Pekino žieminiai kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Pekino žieminiai kopūstai

Pekino kopūstus galima valgyti ne tik šviežius, bet ir kaip salotų ingredientą. Siūlome jums pasigaminti apetitą žadinantį žiemos patiekalą iš šios daržovės. Pagrindiniai ingredientai yra pekino kopūstai, česnakai, vanduo ir prieskoniai. Azijos virtuvėje rauginti kopūstai, pagardinti aštriaisiais pipirais ir kitais prieskoniais, vadinami kimči. Šį gaminį galite patiekti kaip savarankišką patiekalą arba jo pagrindu ruošti kitas salotas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Pekino žieminiai kopūstai Žingsnis 1
Pekino kopūstus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Pekino žieminiai kopūstai Žingsnis 2
Paruoškite Pekino kopūstų marinatą. Užvirinkite litrą vandens, įpilkite prieskonių, druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir acto.

Žingsnis 3

Pekino žieminiai kopūstai Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite pekino kopūstus ir česnakus.

Žingsnis 4

Pekino žieminiai kopūstai Žingsnis 4
Sudėkite Pekino kopūstus ir česnakus į stiklainį ir užpilkite marinatu.

Žingsnis 5

Pekino žieminiai kopūstai Žingsnis 5
Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Pekino kopūstai žiemai paruošti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos