Publikavimo data: 2024-06-16
Perlinė sriuba su daržovėmis ir mėsa
Tiršta šildanti sriuba. Labai soti sriuba, pagaminta iš nebrangių produktų. Gali būti bet kurioje virtuvėje, nes visiems patiks.
Žingsnis 1
Nuplautą perlovką užpilkite vandeniu, kol ji taps skaidri, ir padėkite ant ugnies.
Žingsnis 2
Kol kruopos verda, nulupkite ir paruoškite daržoves. Svogūnus, morkas, bulves supjaustykite kubeliais, Pekino kopūstus - šiaudeliais. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje apkepkite mėsą, kol paruduos, sudėkite svogūnus, morkas, česnakus ir kopūstus. Kepkite porą minučių.
Žingsnis 5
Į mėsą ir daržoves sudėkite pomidorų pastą, įberkite druskos ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 6
Į sriubos puodą sudėkite kepsnį ir mėsą ir įpilkite maždaug litrą vandens. Užvirkite ir sumažinkite ugnį. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 7
Sudėkite bulves ir perlovką, lauro lapą, prieskonius. Užvirus virkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių, kol bulvės išvirs. Išimkite lauro lapą. Palikite pastovėti po dangčiu.
Kategorijos