Perlinė sriuba su daržovėmis ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Perlinė sriuba su daržovėmis ir mėsa

Tiršta šildanti sriuba. Labai soti sriuba, pagaminta iš nebrangių produktų. Gali būti bet kurioje virtuvėje, nes visiems patiks.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuplautą perlovką užpilkite vandeniu, kol ji taps skaidri, ir padėkite ant ugnies.

Žingsnis 2

Perlinė sriuba su daržovėmis ir mėsa Žingsnis 2
Kol kruopos verda, nulupkite ir paruoškite daržoves. Svogūnus, morkas, bulves supjaustykite kubeliais, Pekino kopūstus - šiaudeliais. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Perlinė sriuba su daržovėmis ir mėsa Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Perlinė sriuba su daržovėmis ir mėsa Žingsnis 4
Keptuvėje apkepkite mėsą, kol paruduos, sudėkite svogūnus, morkas, česnakus ir kopūstus. Kepkite porą minučių.

Žingsnis 5

Į mėsą ir daržoves sudėkite pomidorų pastą, įberkite druskos ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 6

Į sriubos puodą sudėkite kepsnį ir mėsą ir įpilkite maždaug litrą vandens. Užvirkite ir sumažinkite ugnį. Virkite 10 minučių.

Žingsnis 7

Perlinė sriuba su daržovėmis ir mėsa Žingsnis 7
Sudėkite bulves ir perlovką, lauro lapą, prieskonius. Užvirus virkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių, kol bulvės išvirs. Išimkite lauro lapą. Palikite pastovėti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos