Publikavimo data: 2024-06-13
Persikų pjaustymas
Yra daugybė kotletų gaminimo variantų. Pabandykite kotletus gaminti ne tik su daržovėmis, bet ir su šviežiais persikais. Šiuose vaisiuose gausu vitaminų C ir A, ir net konservuoti jie išsaugo savo naudingąsias savybes. Senovės Kinijoje persikas buvo laikomas karališkuoju vaisiumi, nes jį valgė tik imperatorius ir jo aplinka. O Jungtinėse Amerikos Valstijose rugpjūtis vadinamas persikų mėnesiu. Įdomu tai, kad persikas yra pirmasis vaisius, nukeliavęs į Mėnulį.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Aptepkite mėsos gabalėlius saulėgrąžų aliejumi, pipirais, 1 šaukšteliu druskos ir pabarstykite kmynais. Įkaitinkite sausą grilio keptuvę ant didelės ugnies ir kepkite mėsą iš abiejų pusių po 5 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite persikų salsą. Pomidorus, persikus ir raudonąjį svogūną supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais. Dubenyje sumaišykite supjaustytas daržoves ir kalendras. Pagardinkite likusia druska, įpilkite alyvuogių aliejaus ir išmaišykite.
Kategorijos