Persikų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Persikų pjaustymas

Yra daugybė kotletų gaminimo variantų. Pabandykite kotletus gaminti ne tik su daržovėmis, bet ir su šviežiais persikais. Šiuose vaisiuose gausu vitaminų C ir A, ir net konservuoti jie išsaugo savo naudingąsias savybes. Senovės Kinijoje persikas buvo laikomas karališkuoju vaisiumi, nes jį valgė tik imperatorius ir jo aplinka. O Jungtinėse Amerikos Valstijose rugpjūtis vadinamas persikų mėnesiu. Įdomu tai, kad persikas yra pirmasis vaisius, nukeliavęs į Mėnulį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Persikų pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Aptepkite mėsos gabalėlius saulėgrąžų aliejumi, pipirais, 1 šaukšteliu druskos ir pabarstykite kmynais. Įkaitinkite sausą grilio keptuvę ant didelės ugnies ir kepkite mėsą iš abiejų pusių po 5 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Persikų pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite persikų salsą. Pomidorus, persikus ir raudonąjį svogūną supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais. Dubenyje sumaišykite supjaustytas daržoves ir kalendras. Pagardinkite likusia druska, įpilkite alyvuogių aliejaus ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos