Publikavimo data: 2024-06-08
Petražolės šaknis žiemai
Petražolių lapus žino visi, nes jie dažnai naudojami gaminant maistą, tačiau šio augalo šaknys taip pat yra valgomos ir turi daug sveikatai naudingų savybių. Petražolės šaknis žinoma kaip priešuždegiminė ir antialerginė priemonė, taip pat gerai šalina iš organizmo toksinus ir toksines medžiagas. Norint paruošti šaknį žiemai, jums reikės kelių maišelių ir padėklo arba kepimo skardos, jokių papildomų ingredientų nenaudosite.
Žingsnis 1
Atvėsinkite petražolių šaknis. Supjaustykite šaknis vidutinio dydžio gabalėliais ir išdėliokite ant padėklo. Padėkliuką 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą, bet ne į šaldiklį.
Žingsnis 2
Užšaldykite šaknis. Šaknis sudėkite į šaldymo maišelius. Jei naudojate paprastus maišelius be užsegimų, švelniai juos susukite ir išspauskite oro perteklių. Įdėkite maišelius į šaldiklį.
Kategorijos