Petražolės šaknis žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Petražolės šaknis žiemai

Petražolių lapus žino visi, nes jie dažnai naudojami gaminant maistą, tačiau šio augalo šaknys taip pat yra valgomos ir turi daug sveikatai naudingų savybių. Petražolės šaknis žinoma kaip priešuždegiminė ir antialerginė priemonė, taip pat gerai šalina iš organizmo toksinus ir toksines medžiagas. Norint paruošti šaknį žiemai, jums reikės kelių maišelių ir padėklo arba kepimo skardos, jokių papildomų ingredientų nenaudosite.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Petražolės šaknis žiemai Žingsnis 1
Atvėsinkite petražolių šaknis. Supjaustykite šaknis vidutinio dydžio gabalėliais ir išdėliokite ant padėklo. Padėkliuką 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą, bet ne į šaldiklį.

Žingsnis 2

Petražolės šaknis žiemai Žingsnis 2
Užšaldykite šaknis. Šaknis sudėkite į šaldymo maišelius. Jei naudojate paprastus maišelius be užsegimų, švelniai juos susukite ir išspauskite oro perteklių. Įdėkite maišelius į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos