Publikavimo data: 2024-06-08
Petražolės su česnakais žiemai
Petražolių ir česnakų mišinys stiprina imuninę sistemą ir yra gera priešuždegiminė priemonė. Be to, jį galima naudoti daugelyje patiekalų, pavyzdžiui, kaip sriubos padažą. Mišinį galite marinuoti bet kokiame sandariame inde. Maišeliai ir maišeliai tinka, jei neplanuojate ilgai laikyti mišinio ir jums reikia nedidelio tūrio, o stiklainiai ir plastikiniai indai tinka ilgesniam laikymui ir didesniam mišinio kiekiui.
Žingsnis 1
Susmulkinkite petražoles ir česnakus. Nuplautas petražoles sudėkite ant medinės lentelės ir smulkiai sukapokite. Česnaką išspauskite arba susmulkinkite peiliu.
Žingsnis 2
Pasūdykite petražoles ir česnakus. Sudėkite česnakus ir petražoles į gilų dubenį, sumaišykite juos su druska ir sudėkite į stiklainį. Sandariai uždenkite stiklainį dangteliu ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos