Petražolės su česnakais žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Petražolės su česnakais žiemai

Petražolių ir česnakų mišinys stiprina imuninę sistemą ir yra gera priešuždegiminė priemonė. Be to, jį galima naudoti daugelyje patiekalų, pavyzdžiui, kaip sriubos padažą. Mišinį galite marinuoti bet kokiame sandariame inde. Maišeliai ir maišeliai tinka, jei neplanuojate ilgai laikyti mišinio ir jums reikia nedidelio tūrio, o stiklainiai ir plastikiniai indai tinka ilgesniam laikymui ir didesniam mišinio kiekiui.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Petražolės su česnakais žiemai Žingsnis 1
Susmulkinkite petražoles ir česnakus. Nuplautas petražoles sudėkite ant medinės lentelės ir smulkiai sukapokite. Česnaką išspauskite arba susmulkinkite peiliu.

Žingsnis 2

Petražolės su česnakais žiemai Žingsnis 2
Pasūdykite petražoles ir česnakus. Sudėkite česnakus ir petražoles į gilų dubenį, sumaišykite juos su druska ir sudėkite į stiklainį. Sandariai uždenkite stiklainį dangteliu ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos