Petražolės su druska žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Petražolės su druska žiemai

Paruošti petražolių su druska žiemai galima ir polietileniniame maišelyje, ir stiklainyje. Tačiau pasirinkus antrąjį variantą, jas galima laikyti daug ilgiau ir bus patogiau išimti. Šaltas stiklainis neleis žalumynams atšilti ir jie nepatamsės. Į petražoles taip pat galite pridėti krapų ir svogūnų, kad gautumėte gardų vitaminų mišinį, kuris padės paįvairinti salotas, sriubas ar antruosius patiekalus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Petražolės su druska žiemai Žingsnis 1
Susmulkinkite marinavimui skirtas žoleles. Atskirkite plonas šakeles su lapeliais nuo stiebelių, pašalinkite kotelius. Petražolių šakeles smulkiai supjaustykite ant plačios lentos.

Žingsnis 2

Petražolės su druska žiemai Žingsnis 2
Pasūdykite petražoles. Susmulkintas petražoles sumaišykite su druska patogiame inde. Tada supilstykite į stiklainius, sandariai uždarykite dangteliais ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos