Pickles pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Pickles

Marinuoti agurkai yra rusų virtuvės klasika. Yra daugybė marinuotų agurkų receptų. Iš pradžių žiemai jie buvo ruošiami mediniuose kubiluose, o dabar gardūs traškūs agurkai dažniausiai vyniojami į stiklainius. Kad daržovės būtų tolygiai sūdomos, geriau rinktis maždaug vienodo dydžio. Klasikinių marinuotų agurkų recepte nenaudojamas actas, todėl jie yra naudingesni.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
18 kcal.
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pickles Žingsnis 1
Paruoškite sūrymą. Į puodą supilkite vandenį, suberkite druską ir maišykite, kol ištirps.

Žingsnis 2

Pickles Žingsnis 2
Marinuokite agurkus. Sudėkite agurkus į stiklainius, sudėkite česnaką, lauro lapą, pipirus ir žoleles. Užpilkite šaltu sūrymu. Uždenkite virintais dangteliais. Palikite kambario temperatūroje rauginti 4-5 dienas.

Žingsnis 3

Pickles Žingsnis 3
Paruoškite agurkus laikymui. Po 5 dienų sūrymą iš agurkų nusunkite, užvirinkite, supilkite atgal į stiklainius su agurkais. Uždarykite stiklainius užsukdami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos