Pieniški blyneliai su medumi ir uogomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pieniški blyneliai su medumi ir uogomis

Blyneliai ant pieno būna purūs ir skanūs, kaip vaikystėje.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Pieniški blyneliai su medumi ir uogomis Žingsnis 1
Sumaišykite 1 šaukštą cukraus, pakelį sausų mielių ir 250 ml šilto pieno. Uždenkite ir padėkite šiltoje vietoje, kad susidarytų putų kepurėlė, palaukite 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Pieniški blyneliai su medumi ir uogomis Žingsnis 2
Į tą patį dubenį supilkite likusį pieną, cukrų, druską, saulėgrąžų aliejų ir kiaušinį. Išmaišykite ir dalimis suberkite miltus. Tešlos konsistencija turi būti gana tiršta; kildama tešla dar labiau sutirštės.

Žingsnis 3

Pieniški blyneliai su medumi ir uogomis Žingsnis 3
Palikite tešlą šiltoje vietoje 30 minučių. Galiausiai tešla turėtų tapti minkšta ir elastinga.

Žingsnis 4

Pieniški blyneliai su medumi ir uogomis Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją saulėgrąžų aliejumi.

Žingsnis 5

Pieniški blyneliai su medumi ir uogomis Žingsnis 5
Įpilkite po pulkelį ar du tešlos, apkepkite iš abiejų pusių, galite uždengti dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos