Publikavimo data: 2024-03-27
Pieno blynai
Kodėl pusryčiams mėgstame blynus? Jie skanūs ir sotūs, be to, svarbu, kad būtų greitai paruošti. Blynai traukia savo oro ir purumo pojūčiu. Priedų prie blynų yra daug, pagal bet kokį skonį. Tai ir kondensuotas pienas, ir medus, ir uogienė, ir sirupas. Jais mėgausis ir mėgstantys naminį kepenų paštetą ar varškę.
Žingsnis 1
Iš anksto pašildykite maistą iki kambario temperatūros, išimdami jį iš šaldytuvo. Giliame dubenyje sumaišykite pieną, druską, sodą ir cukrų.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį, suplakite jį ir supilkite pieną. Vėl išmaišykite.
Žingsnis 3
Į gautą mišinį suberkite persijotus miltus. Pradėkite nuo 200 ml, o paskui pagal poreikį įpilkite 50 ml, kad tešla būtų panaši į tirštą grietinę. Gerai išmaišykite, kad suskiltų visi gumulėliai.
Žingsnis 4
Gerai išmaišykite tešlą, kad neliktų gumulėlių.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies. Į įkaitintą keptuvę šaukštu pilkite tešlą ir palikite kepti 1-2 minutes.
Žingsnis 6
Kai tešla viršuje pradės stingti, apverskite paplotėlius ir kepkite dar 1-2 minutes.
Žingsnis 7
Blynai paruošti, galite patiekti. Gero apetito!
Kategorijos