Pieno blynai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Pieno blynai

Kodėl pusryčiams mėgstame blynus? Jie skanūs ir sotūs, be to, svarbu, kad būtų greitai paruošti. Blynai traukia savo oro ir purumo pojūčiu. Priedų prie blynų yra daug, pagal bet kokį skonį. Tai ir kondensuotas pienas, ir medus, ir uogienė, ir sirupas. Jais mėgausis ir mėgstantys naminį kepenų paštetą ar varškę.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
38 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieno blynai Žingsnis 1
Iš anksto pašildykite maistą iki kambario temperatūros, išimdami jį iš šaldytuvo. Giliame dubenyje sumaišykite pieną, druską, sodą ir cukrų.

Žingsnis 2

Pieno blynai Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį, suplakite jį ir supilkite pieną. Vėl išmaišykite.

Žingsnis 3

Pieno blynai Žingsnis 3
Į gautą mišinį suberkite persijotus miltus. Pradėkite nuo 200 ml, o paskui pagal poreikį įpilkite 50 ml, kad tešla būtų panaši į tirštą grietinę. Gerai išmaišykite, kad suskiltų visi gumulėliai.

Žingsnis 4

Pieno blynai Žingsnis 4
Gerai išmaišykite tešlą, kad neliktų gumulėlių.

Žingsnis 5

Pieno blynai Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies. Į įkaitintą keptuvę šaukštu pilkite tešlą ir palikite kepti 1-2 minutes.

Žingsnis 6

Pieno blynai Žingsnis 6
Kai tešla viršuje pradės stingti, apverskite paplotėlius ir kepkite dar 1-2 minutes.

Žingsnis 7

Pieno blynai Žingsnis 7
Blynai paruošti, galite patiekti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos