Publikavimo data: 2025-08-20
Pieno blyneliai su mėsa ir svogūnais
Nelengva rasti tobulą blynų tešlos receptą, ji būna per skysta, per tiršta, blynai prilimpa ir pan. Aš radau tobulą receptą ir dalinuosi juo su jumis.
Žingsnis 1
Gerai išmaišykite pieną, kiaušinius, miltus, druską, cukrų ir augalinį aliejų. Tešla turi būti skysta ir be gumulėlių.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę, išteptą augaliniu aliejumi, dalimis supilkite tešlą. Kepkite, kol iškeps (aš kepiau po 1 minutę iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 3
Atskirai pakepinkite svogūną ir sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Į blynelius įvyniokite faršą.
Kategorijos