Pieno pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Pieno pjaustymas

Kotletai su pienu yra labai švelnus patiekalas, paruoštas iš kiaulienos. Marinatui naudojamas riebus pienas ir prieskoniai, kurie mėsai suteikia malonų pikantišką poskonį. Kotletams gaminti rekomenduojama imti šviežius, o ne šaldytus mėsos gabalėlius, pavyzdžiui, mentės, kumpio ar nugarinės. Dėl to patiekalas būna minkštas ir sultingas. Beje, dėl gausaus aminorūgščių kiekio kiauliena gerokai padidina organizmo darbingumą.
Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieno pjaustymas Žingsnis 1
Pamirkykite mėsą piene. Sumaišykite cukrų, juoduosius pipirus ir druską. Paruoštą marinatą tolygiai paskirstykite ant visų mėsos gabalėlių. Po to sudėkite kiaulieną į gilų indą, užpilkite ją pienu taip, kad jis apsemtų visą mėsą. Palikite kotletus 1-2 valandoms.

Žingsnis 2

Pieno pjaustymas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir palikite įkaisti. Tuo pat metu paruoškite tešlą: į vieną dubenėlį supilkite miltus, o kitame išplakite vištienos kiaušinius su žiupsneliu druskos. Paruoštus kiaulienos gabalėlius pirmiausia pamirkykite miltuose, paskui kiaušiniuose ir iš karto dėkite į keptuvę. Kepkite mėsą iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos